Stichting BewonersBedrijven Zaanstad
Recente Tweets
Informatie

 

Algemeen 

06-45791929

info@bewonersbedrijvenzaanstad.nl

 

Buurttuin Poelenburg

06-17057126

info@buurttuinpoelenburg.nl

 

WijkWerk

06-45791929

info@wijkwerk075.nl


Zaanse VrouwenKR8

06-21588016

info@zaansevrouwenkr8.nl 

 

 
Over ons

Stichting BewonersBedrijven Zaanstad is de overkoepelende organisatie van een aantal wijkondernemingen die door bewoners zelf zijn of worden opgezet. Deze wijkondernemingen zijn in het bezit van bewoners, worden bestuurd door bewoners en zijn er vooral voor de bewoners. De wijkondernemingen zijn onafhankelijk en de winst die wij maken komt niet terecht bij private personen, maar vloeit weer terug naar de wijk. Ook spelen wij een rol in het overnemen van taken van gemeente en woningcorporaties omdat wij het belangrijk vinden dat onze leefomgeving leefbaar blijft en er voldoende faciliteiten blijven voor de bewoners.

  • Klik hier om meer te lezen over onze missie
  • Klik hier om meer te lezen over ons werkgebied
  • Klik hier om meer te lezen over het Dagelijks Bestuur
  • Klik hier om meer te lezen over de Raad van Advies