Stichting BewonersBedrijven Zaanstad
Recente Tweets
Informatie

 

Algemeen 

06-45791929

info@bewonersbedrijvenzaanstad.nl

 

Buurttuin Poelenburg

06-17057126

info@buurttuinpoelenburg.nl

 

WijkWerk

06-45791929

info@wijkwerk075.nl


Zaanse VrouwenKR8

06-21588016

info@zaansevrouwenkr8.nl 

 

 
Zaanse Vrouwen KR8

Zaanse VrouwenKR8 is een netwerk van contactvrouwen. Dit netwerk organiseert activiteiten in verschillende Zaanse Wijken waar vrouwen aan kunnen deelnemen ongeacht afkomst, religie of geaardheid. Samen werken zij aan programma's met thema's als vrouwenrechten, economische zelfstandigheid, empowerment, opvoeden, zorg, arbeid, racisme en discriminatie. Naast deze serieuze onderwerpen doen wij natuurlijk ook veel gezellige dingen zoals samen koken, eten, creatief bezig zijn, muziek maken en dansen. Hiernaast leveren wij een bijdrage aan de kinderactiviteiten voor het BewonersBedrijf. Ons netwerk is zelfstandig maar wordt onderstuend door het BewonersBedrijf, GGD Zaanstad Waterland, Jeugdteam Pelders- Hoornseveld, Jeugdteam Poelenburg en Centrum Jong.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Mary Kuek: 06- 21588016.